Referitor la declarația d-lui Nicu Selejan de pe site-ul dvs. din data de 03.11.2010 , in măsura în care prin “ Comisia centrala de arbitraj “ înțelege Comisia județeana a arbitrilor Arad , fac urmatoarele precizări : CJA Arad tratează toate echipele afiliate la AJF Arad cu respectul cuvenit si va răspunde întotdeauna sesizărilor acestora. Mărturie stau echipele care au primit un punct de vedere argumentat , in scris , din partea noastră , unele chiar și de două ori.

           La sesizarea echipei Gloria Cermei , întradevăr nu am reușit încă să formulăm un răspuns întrucat deși conține 4 pagini , este o trecere în revistă a catorva etape , cu interpretări personale care nu necesită comentari , de genul : “etapa 1- joc modest, arbitraj corespunzator “, “etapa 2 – joc ceva mai bun, arbitraj bun” sau “etapa 3 – joc rapid in prima repriză , arbitraj cu probleme “.
        
La jocul National Sintea Mare – Gloria Cermei , observatorul delegat a fost in masură sa aprecieze dacă “arbitrul a condus jocul de la distanță” , “ a avut plasament greșit la loviturile fixe” , “ arbitrul grăbește atitudinea publicului care se enerveaza si trece la folosirea de cuvinte nu prea ortodoxe” sau  “evită acordarea cartonașului roșu”. Întradevăr s-a produs o nenorocire “resuscitarea dureaza…omul decedeaza” dar considerăm corectă atitudinea oficialilor delegați de a pune viața unui om mai presus de o prevedere regulamentară.
     
 Cat despre “apariția întunericului care din ce in ce se aprofundează”  nu avem nimic de comentat. Iar despre faptul că “ chiar dacă arbitrul a hotărat să continue jocul , trebuia să-l opreasca (???) și să-l programeze pentru ziua următoare “, ar fi trebuit știut ca nu intră in atribuțiile arbitrilor programarea jocurilor intrerupte.
      
 Solicitarea dumnealui de a fi publicată nota arbitrului de catre comisia media este fără suport regulamentar , chiar dacă , dansul consideră că “ar fi bine să o cunoască părinți care le dau de mancare ( n.m. jucătorilor )  asigurandu-le o viață frumoasă”.
      În final țin sa precizez că la finalul jocului , delegații celor două echipe au apreciat prestația și decizia arbitrilor de a duce jocul la bun sfărșit și de a nu mai pune pe drumuri atația jucători.   

    Presedinte CJA Arad
  Claudiu Tripa