COMUNICAT PRESĂ - NR. 34 / 15.04.2016

Imprimare
PDF

Nr. 34 / 15.04.2016

COMUNICAT – BIROUL DE PRESĂ

  Conform angajamentelor legate de transparenţă luate odată cu investirea, COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD remite presei şi tuturor celor interesaţi de fenomenul fotbalistic arădean şi de competiţiile organizate de ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL un comunicat care analizează prestaţiile arbitrilor de fotbal din judeţul nostru. Acest gen de comunicat va fi remis cu o frecvenţă prestabilită.

  Astfel, după derularea primelor 6 etape ale returului Ligii 4, 4 etape ale Ligii 5, 3 etape ale Ligii 6 şi a Sferturilor de Finală ale Cupei României, împreună cu jocurile din Campionatele Judeţene de Juniori A, C, D şi E, ne declarăm mulţumiţi de calitatea arbitrajelor prestate de către cei 98 arbitri activi în acest moment. Feedback-urile primite de la membri afiliaţi, conducători, jucători, presă, spectatori cu privire la activitatea noastră şi la evoluţia colegilor noştri de-a lungul celor 270 partide oficiale sunt în general pozitive, lucru care ne onorează şi ne pune în situaţia de a vă adresa mulţumirile noastre.

  Ca în orice activitate însă, şi în a noastră pot interveni anumite erori umane, produse fără intenţie, care, în mod legitim, au fost pedepsite de către DEPARTAMENTUL DISCIPLINĂ prin sancţionarea / reţinerea de la delegări / delegări într-o liga inferioară (după caz) a unor arbitri / arbitri asistenţi din cadrul diferitelor loturi, după cum urmează:

  • Liga 4:
    • 6 Arbitri / Arbitri Asistenţi
    • 8 etape de suspendare
  • Liga 5 / 6:
    • 7 Arbitri
    • 15 etape de suspendare.

Ştim că este important ca şi în continuare cei care „strălucesc” pe arenele judeţene să rămână jucătorii celor două echipe, astfel încât vă asigurăm ca ne ocupăm de pregătirea permanentă a arbitrilor şi observatorilor din punct de vedere teoretic şi psihologic, astfel încât să îşi poată duce activitatea la bun sfârşit cu simplitate, decenţă şi demnitate. Respectul este şi va rămâne cuvântul de bază în activitatea noastră.

Vom ţine şi în continuare legătura cu toţi cei interesaţi de fenomenul fotbalistic arădean şi de prestaţiile arbitrilor de fotbal, până atunci însă dorind să transmitem succes în etapele care stau să vină tuturor echipelor agrenate în competiţiile A.J.F. Arad!

TERMEN ÎNCHEIERE CONTRACT DE REMUNERAŢIE 2016 CU A.J.F. ARAD

Imprimare
PDF

COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Revine cu solicitarea ca TOŢI ARBITRI / OBSERVATORII să încheie CONTRACT DE REMUNERARE pentru anul 2016 cu ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL ARAD.

Cei care nu au primit formularul în stare fizică cu ocazia testărilor premergătoare începutului returului campionatelor judeţene 2015 / 2016, pot regăsi şi printa documentul de la legătura electronică postată mai jos:

http://www.ajf-arad.ro/oficiale/tipizate/CONTRACT%20CIVIL%20DE%20REMUNERARE.AJF%202015.doc

Datele care se vor înscrie pe contract pentru beneficiar sunt:

A.J.F. ARAD

str. Infanteriei, nr. 3

C.I.F.: 5104215

Reprezentat prin dl. RAD Vasile - secretar

Contractele se vor preda în mod obligatoriu domnului Corneliu TIULEA la următoarea şedinţă de pregătire a arbitrilor, care va avea loc în data de 8 aprilie 2016 la sala de şedinţe din cadrul U.A.V. Arad, Bd. Revoluţiei, nr. 77.

REZULTATE EXAMEN ABSOLVIRE CURS ARBITRI 2016

Imprimare
PDF

COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Prin DECIZIA nr. 11/09.03.2016, declară

ADMIŞI

în urma examenului de absolvire a CURSULUI DE ARBITRI pe

TOŢI CURSANŢII

care s-au prezentat la examinare, astfel obţinând categoria de ARBITRU STAGIAR.

Avem 3 ABSOLVENŢI SEFI DE PROMOŢIE, care vor primi din partea C.J.A. Arad câte un PREMIU SURPRIZĂ:

- Larisa - Florina HAPCA

- Sergiu - Cătălin JOANDREA

- Flavius NEAGU.

Felicitări tuturor şi mult succes!

MESAJ PREŞEDINTE C.J.A. ARAD - RĂZVAN CADAR - ÎNCEPUT RETUR CAMIONATE JUDEŢENE 2016

Imprimare
PDF

DRAGI COLEGI ARBITRI / ARBITRI ASISTENŢI / OBSERVATORI

Iată că începutul returului campionatului 2015 / 2016 se apropie, astăzi executându-se lovitura de începere, primul fliuer al mandatului meu de Preşedinte al COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR fiind la LIPOVA.

Profit (şi) de acest prilej să îmi manifest ÎNCREDEREA ÎN VOI TOŢI, ARBITRI / ARBITRI ASISTENŢI / OBSERVATORI, că vom avea abilitatea să ne achităm de sarcinile încredinţate în cele mai bune condiţii, astfel încât să reuşim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor tuturor celor care ne apreciază la adevărata valoare. Sunt sigur că avem capacitatea de a convinge, prin SERIOZITATE, IMPARŢIALITATE şi MODESTIE, calităţi care sunt convins că ne caracterizează pe fiecare dintre noi!

A ne face datoria pe deplin, fără să ne lăsăm influenţaţi, este doar unul din dezideratele noastre, care ne vor ajuta să atingem cele mai înalte niveluri ale aşteptărilor tuturor, astfel contribuind la creşterea credibilităţii calităţii de ARBITRU DE FOTBAL în judeţul nostru.

Sunt SIGUR ÎMPREUNĂ, ca o adevărată ECHIPĂ, vom înţelege momentul şi vom acţiona cu înţelepciune în folosul arbitrajului arădean! Avem planuri mari, deziderate pe măsură, care însă pot fi atinse numai cu concentrare maximă. Haideţi să dovedim încă odată VALOAREA NOASTRĂ prin tratarea jocurilor, la toate nivelurile, în cel mai serios mod posibil. Toată lumea se aşteaptă de la noi să fim MODEŞTI, REALIŞTI şi STĂPÂNI PE SITUAŢIE. SUNT SIGUR CĂ PUTEM SĂ NE RIDICĂM LA NIVELUL AŞTEPTĂRILOR!

Vă doresc SUCCES şi mă aştept SĂ NE, şi SĂ VĂ, PROBAŢI VALOAREA, individuală şi de grup, astfel încât la finalul campionatului toată lumea să ne transmită: RESPECT!!! Este absolut necesar să avem un singur obiectiv: VEGHEREA ASUPRA RESPECTĂRII ÎNTOCMAI A LEGILOR JOCULUI la nivelul campionatelor unde evoluăm, fără ca noi să ieşim în evidenţă. Lăsaţi jucătorilor celor două combatante posibilitatea de a se afirma, fără ca noi să ne dorim să preluăm prim-planul.

Succes tuturor!

Răzvan CADAR

Preşedinte C.J.A. Arad

DECIZIA NR. 5 / 15 FEBRUARIE 2016

Imprimare
PDF

Nr. 5 / 15.02.2016

COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Întrunită în şedinţă ordinară în data de 15 februarie 2016, DECIDE în unanimitate ca, de la data prezentei, FOŞTII PREŞEDINŢI ai COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD să obţină permanent, din oficiu, statutul de OBSERVATOR DE ARBITRI, cu drept de a fi delegat la toate competiţiile organizate de A.J.F. Arad, cu condiţia să:

- participe regulat la şedinţele cu OBSERVATORII DE ARBITRI;

- achite la zi contribuţiile şi taxeleaferente activităţii de OBSERVATOR DE ARBITRI;

- respecte REGULAMENTELE şi INSTRUCŢIUNILE în viogoare.

Curs de arbitri

Banner
statistica_delegari_arbitrii

ajf_arad