ŞEDINŢĂ COMUNĂ LUNARĂ DE PREGĂTIRE ARBITRI / OBSERVATORI ARBITRI

Imprimare
PDF

Biroul COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD

Întrunit în şedinţă ordinară marţi, 19 mai 2015, a hotărât ca ŞEDINŢA COMUNĂ LUNARĂ DE PREGĂTIRE A ARBITRILOR ŞI OBSERVATORILOR DE ARBITRI să aibă loc JOI, 28 MAI 2015, ORA 18.00, LA SALA DE ŞEDINŢE DIN CADRUL UVVG (CONSTRUCTORUL).

Pe ordinea de zi a acestei şedinţe, printre alte subiecte de interes general, se va afla şi faptul că, COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR a informat COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD despre posibilitatea înscrierii suplimentare a UNUI ARBITRU şi TREI ARBITRI ASISTENŢI în PROGRAMUL DE TALENTE, care monitorizeză tinerele speranţe în vederea promovării în cadrul LOTULUI LIGII a 3-a. Urmare a recepţionării acestei veşti excelente, CJA Arad va susţine în perioada următoare o SELECŢIE a POTENŢIALILOR PARTICIPANŢI din cadrul LOTULUI LIGII a 4-a, funcţie de criteriile CCA, care vor fi făcute cunoscute curând, SELECŢIE CARE VA CONSTA ÎN PROBE FIZICE şi TEORETICE, ale căror bareme vor fi comunicate cât mai curând posibil.

PREZENŢA LA ŞEDINŢĂ ESTE OBLIGATORIE, cu impact direct asupra delegărilor din perioada următoare.

NICOLAE DEHELEAN - FUNERALII

Imprimare
PDF

Biroul COMISIEI JUDEȚENE A ARBITRILOR ARAD

Anunță toții colegii și colaboratorii care doresc SĂ ÎL ÎNSOȚEASCĂ PE

MIKI

PE ULTIMUL DRUM, că FUNERALIILE se vor desfășura MARȚI, 19 MAI 2015, ORA 14.00, LA CIMITIRUL ETERNITATEA.

Până atunci, ÎN ACEASTĂ SEARĂ DE LA ORA 18.00, la CAPELA CIMITIRULUI ETERNITATEA, va avea loc SERVICIUL RELIGIOS, urmat de PRIVEGHI.

Vă așteptăm pe cât mai mulți dintre voi să fiți alături familia îndoliată și de MIKI, în puținul timp cât va mai fi ”prezent” printre noi!

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ!

NICOLAE DEHELEAN - MOMENT DE RECULEGERE

Imprimare
PDF

Biroul COMISIEI JUDEȚENE A ARBITRILOR ARAD

Roagă oficialii jocurilor organizate de A.J.F. Arad în această duminică, 17 Mai 2015, la toate nivelele competiționale,

SĂ ASIGURE MENŢINEREA UNUI MOMENT DE RECULEGERE

în memoria fostului nostru coleg NICOLAE DEHELEAN, care s-a stins din viață în cursul nopții trecute, ca un semn de omagiu din partea noastră, a tuturor.

NICOLAE (MIKI) DEHELEAN - CONDOLEANȚE

Imprimare
PDF

Biroul COMISIEI JUDEȚENE A ARBITRILOR ARAD

a aflat în cursul acestei dimineți cu deosebită surprindere TRECEREA ÎN LUMEA CELOR DREPȚI a COLEGULUI și PRIETENULUI NOSTRU

NICOLAE DEHELEAN (MIKI)

OBSERVATOR DE ARBITRI și fost ARBITRU DIVIZIONAR C în cadrul comisiei noastre.

Dispariția fulgerătoare și total neașteptată a lui MIKI, la numai 54 ani, lasă în inimile noastre un gol greu de acoperit prin cuvinte!

Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm PROFUNFUL REGRET pentru marea pierdere!

DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE ȘI SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Vom reveni cu detalii referitoare la data și locul funeraliilor, imediat ce acestea vor fi disponibile, pentru ca un număr cât mai mare dintre noi să îl putem conduce pe ultimul drum.

ACTUALIZARE DATĂ SUSŢINERE ŞEDINŢA PREGĂTIRE LUNARĂ COMUNĂ - ARBITRI / OBSERVATORI ARBITRI

Imprimare
PDF

BIROUL COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD

Comunică ARBITRILOR / OBSERVATORILOR DE ARBITRI ŞEDINŢA LUNARĂ DE PREGĂTIRE anunţată iniţial pentru joi, 30 aprilie 2015, A FOST DECALATĂ ŞI VA AVEA LOC MIERCURI, 29 APRILIE 2015, LA ORA DEJA ANUNŢATĂ, 18.00, ÎN LOCAŢIA COMUNICATĂ, SALA DE ŞEDINŢE UVVG (CONSTRUCTORUL).

Motivul decalării şedinţei este faptul că în ziua anunţată anterior, peste 50 de colegi vor fi implicaţi în desfăşurarea competiţiei de copii şi juniori, care are programată etapă.

Curs de arbitri

Banner
statistica_delegari_arbitrii

ajf_arad