Articole din presa despre CJA Arad

CONSFĂTUIRE ARBITRI LIGA 3 - ARAD - FEBRUARIE 2014 - GALERIE FOTO

Imprimare

În secţiunea "GALERIE FOTO" a site-ului nostru oficial de internet, au fost postate în albumul "CONSFĂTUIRE ARBITRI LIGA 3 - ARAD - FEBRUARIE 2014" instantanee surprinse astăzi dimineaţă la testele fizice susţinute pe STADIONUL GLORIA.

Aceste fotografii se regăsesc şi pe pagina oficială de FACEBOOK a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD (https://www.facebook.com/ComisiaJudeeanaAArbitrilorArad?ref=stream).

Legăturile directe către albumele menţionate sunt:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.517115678404878.1073741877.245053185611130&

http://www.cja-arad.ro/index.php?option=com_joomgallery&

Vizionare plăcută tuturor!

EMISIUNE TV ÎN DIRECT - DEZBATERE CU A. DEACONU ŞI C. TRIPA

Imprimare

Astăzi, 17 februarie 2014, cu începere de la ora 19.00, emisiunea "DINCOLO DE GAZON", susţinută la INFO TV de către Daniel SCRIDON, îi va avea ca oaspeţi ÎN DIRECT pe domnii Alexandru DEACONU - preşedintele COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR şi Claudiu TRIPA - preşedintele COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD, într-o dezbatere de o oră cu privire la ARBITRAJUL ROMÂNESC ŞI JUDEŢEAN.

Vă aşteptăm pe toţi în faţa televizoarelor, la o emisiune care se anunţă a fi interactivă.

Vizionare plăcută!

INTERVIU CLAUDIU TRIPA - PREŞEDINTE C.J.A. ARAD

Imprimare

 În ediţia de astăzi, 28 ianuarie 2014, a cotidianului electronic www.sportarad.ro, preşedintele nostru, Claudiu TRIPA, a acordat un interviu amplu, în care îşi reflectă activitatea din ultimii 4 ani şi işi exprimă punctele de vedere în ceea ce priveşte perioada care va urma.

Link-ul către interviul menţionat este:
http://sportarad.ro/tripa-unii-si-au-dorit-sa-fiu-mai-maleabil-dar-sustinerea-cluburilor-spune-totul-despre-activitatea-mea-in-fruntea-arbitrilor/

“TURNEUL PRIETENIEI” C.J.A. ARAD - C.J.A. BEKESCSABA

Imprimare

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, prima zi de iarnă efectivă pentru vestul ţării, la iniţiativa conducerii COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD, şi cu concursul fără de care acest eveniment nu se putea produce, din partea domnului Primar al localităţii SATU NOU, Tiberiu HASZ, şi sufletistului Andras MAKO, a avut loc un disputat turneu de minifotbal, la care au fost invitaţi colaboratorii şi prietenii nostri de la comisia corespondentă a judeţului vecin BEKES, din Ungaria.

Competiţia, denumită „TURNEUL PRIETENIEI”, s-a disputat în cocheta sală de sport a localităţii sus-menţionate, aliniind la start patru echipe, câte două din partea fiecărei comisii de arbitri: ARAD I şi II, respectiv BEKESCSABA I şi II.

S-a jucat în sistem eliminatoriu, prin tragere la sorţi disputându-se următoarele jocuri:

  • Arad I – Bekescsaba I 4 -1 (Nicoraş, Hărduţ, Mako S., Pîslaru)
  • Arad II – Bekescsaba II 1 – 7 (Olariu)

Echipele câştigătoare de-a lungul celor două reprize de cîte 20 minute şi-au disputat FINALA, pe când pierzătoarele au jucat în cadrul FINALEI MICI:

  • FINALA MICĂ: Arad II – Bekescsaba I 4 - 5 (3 goluriOlariu, Mako A.)
  • FINALA: Arad I – Bekescsaba II 0 – 0 (3 – 2 DLD – Herţeg, Bogdan, Nicoraş)

Ca şi la turneul organizat de colaboratorii noştri maghiari în luna decembrie a anului trecut, „MEMORIALUL KOKAVECZ ANDRAS”, echipa noastră fanion, condusă de pe margine de neobositul Doru HERŢEG, formată din: ANICULĂESEI şi CĂŞUŢ – portari, HĂRDUŢ, BOGDAN, HERŢEG Jr., NICORAŞ, PÎSLARU, COJOCARIU S., MAKO S., a reuşit să se impună după loviturile de departajare, câştingând meritat competiţia.

Echipa a doua a Aradului, creată special pentru această competiţie şi pentru a da ocazia unor membrii cu „greutate” a comisiei să facă o bine meritată mişcare şi să probeze că nu au uitat să practice sportul rege în calitate de jucători, a fost formată din: COJOCARIU D. Sr., COJOCARIU D. – portari, TRIPA, HERŢEG Sr., APĂTEAN, DUMITRU, CRISTEA, IACOB, COROBAN, MAKO A., OLARIU. În afara competiţiei, de pe margine, în echipament „casual sportiv”, au evoluat foarte bine TĂNĂSESCU şi MOCANU, care au întregit delegaţia.

Arbitri turneului, care au participat cu succes împreună cu delegaţiile celor două comisii de arbitri prietene (şi) la o meritată şi bine organizată REPRIZĂ a III-a, au fost: ARSA, CIURESCU şi ARDELEAN I.

ROMULUS TĂNĂSESCU

- BIROUL DE PRESĂ C.J.A. ARAD -

MEMORIALUL "KOKAVECZ ANDRAS" - POVESTEA MERGE MAI DEPARTE

Imprimare

În dimineaţa acestei zile, odată cu ivirea zorilor, ECHIPA REPREZENTATIVĂ DE FOTBAL A ARBITRILOR ARĂDENI, însoţită de o delegaţie a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR a luat drumul REPUBLICII UNGARIA, unde începând cu ora 10.00 (ora României) avea să ia startul la deja tradiţionala competiţie de fotbal în sală "MEMORIALUL KOKAVECZ ANDRAS", ajunsă la ediţia a şaptea, în organizarea colegilor arbitri din judeţul vecin BEKES, cu care, aşa cum se cunoaşte, avem un proiect de colaborare transfrontalieră.

Cum reprezentativa arădeană era campioana en-titre, la loc de cinste în microbusul delegaţiei stătea şi CUPA transmisibilă a turneului, toată lumea visând frumos la reîntoarcerea în ţară în compania selectă a acesteia.

Turneul, care a beneficiat de o organizare excelentă în cochetul orăşel MEZOBERENY, a fost unul de anduranţă, aliniind la start nu mai puţin de 8 echipe, care aveau să îşi dispute trofeul, împărţite în două grupe, cu jocuri în sistem "fiecare cu fiecare", urmând ca funcţie de clasament să se dispute finalele, respectiv jocurile de ierarhizare:

- GRUPA "A":

  - KONDOROS / SYARVAS

  - MEZOBERENY

  - BEKESCSABA II

  - BEKESCSABA I

- GRUPA "B"

  - OROSHAZA

  - ARAD

  - ORSZAGOS

  - GYULA

Echipa noastră a dominat categoric grupa "B", obţînând următoarele rezultate:

OROSHAZA - ARAD 0 - 2 - golurile noastre fiind înscrise de NICORAŞ şi OLARIU

ARAD - GYULA 6 - 1 - marcatorii noştri fiind COSTEA 2, OLARIU, NICORAŞ, HĂRDUŢ şi HERŢEG DORINEL

ARAD - ORSZAGOS 2 - 2 - golurile noastre înscrise de OLARIU şi CRISTEA S.

Urmare a acestor rezultate, ECHIPA REPREZENTATIVĂ A ARBITRILOR ARĂDENI, condusă de pe margine şi, pe alocuri, chiar şi din teren de selecţionerul / jucător HERŢEG DORU, a obţinut calificarea în FINALA MEMORIALULUI DE LA MEZOBERENY, visul de a pleca acasă cu cupa cu care am sosit fiind tot mai aproape.

Lotul de jucători care a făcut deplasarea şi care a avut evoluţii notabile a fost următorul:

- Mihai ANICULĂESEI - portar

- Cristian CĂŞUŢ - portar

- Dorinel HERŢEG

- Gabriel HĂRDUŢ - căpitanul echipei

- Loredan BOGDAN

- Silviu CRISTEA

- Paul POPA

- Ionuţ NICORAŞ

- Laurenţiu OLARIU

- Adrian COSTEA

Selecţionerul lotului (care şi-a făcur prezenţa şi în teren):

- Doru HERŢEG

Delegaţia arădeană a fost completată cu următorii, în calitate de conducători:

- Claudiu TRIPA - preşedinte C.J.A.

- Florin DUMITRU - membru C.J.A.

- Emil ARSA - membru C.J.A. - care a oficiat foarte bine şi în calitate de ARBITRU la câteva jocuri

- Romulus TĂNĂSESCU - membru C.J.A.

- Dan OLOGEANU - observator arbitri C.J.A.

FINALA MEMORIALULUI "KOKAVECZ ANDRAS" a aliniat la start, în jurul orei 17.30 (ora României) următoarele echipe: KONDOROS / SZARVAS - ARAD.

În urma unui joc deosebit de disputat, după ce ECHIPA REPREZENTATIVĂ A ARBITRILOR ARĂDENI a dominat clar prima parte a jocului, ajungând să conducă cu scorul de 2 - 0, prin golurile înscrise de CRISTEA şi OLARIU, ne-am văzut egalaţi (nesperat) în ultimele minute, astfel emoţiile continuând şi pe parcursul loviturilor de departajare, care aveau să decidă noua campioană.

Cu portarul ANICULĂESEI în zi foarte bună şi cu inspiraţia celor doi executanţi ai loviturilor din punctul de 7 m (NICORAŞ şi BOGDAN), echipa noastră şi-a îndeplinit visul şi obiectivul cu care s-a prezentat la turneu: CÂŞTIGAREA MEMORIALULUI şi PĂSTRAREAI TITLULUI DE CAMPIOANĂ!

Cu speranţa că şi în viitor vom avea parte de astfel de bucurii, ne rămâne doar să spunem: FELICITĂRI BĂIEŢI! ŢINEŢI-O TOT AŞA!

Atât pe pagina de FACEBOOK a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD (https://www.facebook.com/ComisiaJudeeanaAArbitrilorArad), cât şi în secţiunea "GALERIE FOTO" a acestui site de internet, începând din această seară, vom începe "să spunem povestea" video şi în imagini a celor întâmplate la MEZOBERENY, cu speranţa că ne vom bucura de o audienţă cât mai vastă şi selectă.

 

Romulus TĂNĂSESCU

coordonator departament MARKETING - COMUNICARE C.J.A. Arad

Curs de arbitri

Banner
statistica_delegari_arbitrii
observatoriarbitrii

ajf_arad