Articole din presa despre CJA Arad

OVIDIU HAŢEGAN - EVENIMENT

Imprimare

COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Se bucură alături de colegul nostru OVIDIU HAŢEGAN, de desemnarea acestuia de către F.I.F.A. la începutul acestei săptămâni să conducă jocuri la TURNEUL OLIMPIC DE FOTBAL care se va desfăşura în această vară în cadrul JOCURILOR OLIMPICE de la RIO DE JANEIRO.

OVIDIU va conduce la RIO o brigadă românească, avându-i ca asistenţi pe OCTAVIAN ŞOVRE şi SEBASTIAN GHEORGHE. Alături de aceştia, la turneul olimpic de fotbal feminin vor oficia şi două reprezentante ale arbitrajului românesc: TEODORA ALBON şi PETRUŢA IUGULESCU.

Participarea la un TURNEU OFICIAL OLIMPIC a brigăzii conduse de HAŢEGAN, după 32 de ani de la o ultimă astfel de evoluţie (IOAN IGNA - 1984 - LOS ANGELES), este un adevărat eveniment pentru arbitrajul românesc, cu atât mai mult cu cât acesta intervine imediat după o participare la TURNEUL FINAL AL CAMPIONATULUI EUROPEAN din FRANŢA, care se va desfăşura în perioada imediat următoare.

Alături de colegul nostru, EUROPA va fi reprezentată la RIO DE JANEIRO de alte 4 nume grele ale arbitrajului continental: CUNEYT CAKIR, SERGEY KARASEV, MATEU LAHOZ şi CLEMENT TURPIN.

Presa centrală şi locală a evidenţiat pe larg acest eveniment.

SUCCES OVIDIU ÎN PROVOCĂRILE CARE URMEAZĂ! SUNTEM MÂNDRI DE TINE ŞI AŞTEPTĂM SĂ TE VEDEM CÂT MAI DEPARTE ÎN COMPETIŢIILE LA CARE VEI PARTICIPA!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/se-intampla-dupa-32-de-ani-hategan-face-dubla-euro-rio-si-devine-primul-arbitru-roman-prezent-la-jocurile-olimpice-din-1984-incoace-15279837

http://www.sport.ro/jo-2016/hategan-pe-lista-celor-5-arbitri-din-romania-care-vor-fi-prezenti-la-jocurile-olimpice-pentru-prima-oara.html

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Ovidiu+Hategan+va+oficia+si+la+Rio

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20970901-cinci-arbitri-romani-delegati-jocurile-olimpice-rio-hategan-doua-competiii-majore.htm

http://www.aradon.ro/fluiera-la-olimpiada-de-la-rio-de-janeiro/1640486

CONFERINŢĂ DE PRESĂ - IANUARIE 2016

Imprimare

COMISIA JUDEŢEANĂ ARBITRILOR ARAD

Mulţumeşte PRESEI SPORTIVE ARĂDENE pentru interesul acordat CONFERINŢEI DE PRESĂ susţinută vineri, 28 ianuarie 2016.

Conferinţa este reflectată pe larg la următoarele legături electronice:

http://www.aradon.ro/un-nou-inceput-la-comisia-judeteana-de-arbitri/1612088

http://sportarad.ro/cja-are-de-astazi-o-noua-componenta-cadar-%CB%9Dvrem-sa-crestem-credibilitatea-arbitrilor-%CB%9D/

Emisiunea live radio REPRIZA DE SPORT a JOY FM - 93,4 FM a avut ca subiect (şi) această CONFERINŢĂ DE PRESĂ.

OVIDIU HAŢEGAN - ARBITRU LA CUPA MONDIALĂ FIFA (JUCĂTORI SUB 20 ANI)

Imprimare

BIROUL COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD

Anunţă cu deosebită mândrie că, aşa cum se regăseşte şi pe site-ul oficial de internet al FIFA, www.fifa.com/u20worldcup, colegul nostru

OVIDIU HAŢEGAN

a fost selectat să oficieze la jocurile

CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL - JUCĂTORI SUB 20 ANI!

care se va desfăşura în NOUA ZEELANDĂ, în perioada 30 Mai - 20 Iunie 2015.

Alături de OVIDIU, completând brigada românească, îi vom regăsi ca asistenţi pe OCTAVIAN ŞOVRE şi SEBASTIAN GHEORGHE.

HAŢEGAN va completa lista celor 7 arbitri reprezentând forul european UEFA, alături de alte nume importante ale arbitrajului continental, cum ar fi croatul IVAN BEBEK, portughezul ARTUR SOARES DIAZ sau italianul DANIELE ORSATO.

Sperăm ca acest turneu deosebit de important, practic "anticamera" unui CAMPIONAT MONDIAL DE SENIORI, să fie doar începutul de drum al colegului nostru spre participarea în calitate de oficial la cele mai importante turnee europene şi mondiale, fiind siguri că evoluţia sa îl va recomanda pe OVIDIU la mult râvnitul statut de ARBITRU la următoarea competiţie de anvergură: CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL - FRANŢA 2016!!!

SUCCES OVIDIU, atât din partea BIROULUI C.J.A. condus de CLAUDIU TRIPA, cât şi din partea tuturor colegilor tăi!

OVIDIU HAŢEGAN - ARBITRUL ANULUI 2014 ÎN ROMÂNIA

Imprimare

În cursul serii de JOI, 8 IANUARIE 2015, la hotelul "HOWARD-JOHNSON" din Bucureşti a avut loc GALA ANUALĂ A DECERNĂRII PREMIILOR A.F.A.N. (ASOCIAŢIA FOTBALIŞTILOR AMATORI ŞI NON-AMATORI DIN ROMÂNIA), care încununează cu premii SUPERLATIVELE ANULUI RECENT ÎNCHEIAT.

Am aflat cu PLACERE ŞI MÂNDRIE faptul că ARBITRUL ANULUI 2014 a fost desemnat colegul nostru OVIDIU HAŢEGAN!!!

BIROUL COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD, precum şi TOŢI MEBRI ACESTEIA, profită şi de acest prilej în a-i transmite lui Ovidiu FELICITĂRILE ŞI GÂNDURILE NOASTRE DE BINE, urându-i ca şi în continuare să rămână un exemplu de performanţă şi muncă pentru colegii săi mai tineri.

SUCCES OVIDIU ŞI LA MAI MARE!

http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/gluma-lui-catalin-tolontan-le-a-dat-frisoane-oamenilor-din-conducerea-frf-la-gala-afan-incepem-sa-publicam-o-ancheta-despre-noua-conducere-441732.html

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/foto-3-momente-surprinzatoare-la-premiile-afan-pe-cine-a-ironizat-sanmartean-de-ce-a-facut-burleanu-gafa-serii-si-cine-i-a-smuls-un-zambet-lui-chivu-13756569

http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/video-dolce-sport-a-transmis-gala-afan-iata-lista-laureatilor-44330/

http://sportuldoljean.ro/sa-special-jurnalistul-craiovean-narcis-drejan-printre-laureati-la-gala-premiilor-afan/

http://www.aradon.ro/hategan-arbitrul-anului/1493908

PRESA ARĂDEANĂ SCOATE ÎN EVIDENŢĂ NOUA IMAGINE ŞI SIGLĂ C.J.A. ARAD

Imprimare

Presa arădeană, prin intermediul cotidianului cu cel mai mare tiraj "JURNAL ARĂDEAN" şi a site-ului acestuia de internet, www.aradon.ro, promovează noua imagine şi siglă a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD, lansată în 7 noiembrie 2014.


Mulţumim pentru suport!

http://www.aradon.ro/imagine-si-sigla-noua-pentru-cj-arbitri-arad/1476464

Curs de arbitri

Banner
statistica_delegari_arbitrii
observatoriarbitrii

ajf_arad