BIROUL COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD

Comunică în cadrul tabelului postat la link-ul de mai jos, SITUAŢIA ARBITRILOR / ARBITRILOR ASISTENŢI activi în baza de date, după susţinerea SESIUNILOR DE TESTĂRI FIZICE ŞI TEORETICE din data de 21 februarie 2015.

Pentru a vizualiza tabelul clic aici

Tabelul cuprinde SITUAŢIA ŞI CALIFICATIVUL INDIVIDUAL ACTUAL al fiecărui ARBITRU / ARBITRU ASISTENT din evidenţă, aşa cum va fi luată în considerare în vederea delegărilor la jocurile organizate de A.J.F. ARAD în returul campionatelor judeţene 2014 / 2015.

Toţi ARBITRI / ARBITRI ASISTENŢI declaraţi RESPINŞI la data curentă, împreună cu cei care, din diverse motive, NU S-AU PREZENTAT la testările organizate de C.J.A. ARAD în data de 21 februarie 2015, au ocazia participării la SESIUNEA DE RETESTĂRI FIZICE ŞI TEORETICE din 7 MARTIE 2015, conform PROGRAMULUI DE ACTIVITATE publicat pe site-ul oficial de internet şi pe pagina oficială de FACEBOOK a comisiei.

Reamintim ARBITRILOR / ARBITRILOR ASISTENŢI faptul că NECLARIFICAREA SITUAŢIEI PRIN PROMOVAREA TESTĂRILOR FIZICE ŞI TEORETICE ATRAGE DUPĂ SINE LUAREA DE CĂTRE BIROUL C.J.A. ARAD A MĂSURILOR CUPRINSE ÎN COMUNICATUL NR. 2 / 12.02.2014, publicat de asemenea pe site-ul oficial de internet şi pe pagina oficială de FACEBOOK a comisiei, FĂRĂ EXCEPŢII.