Pentru a veni în intâmpinarea nevoilor specifice ale tuturor membrilor, în vederea măririi ratei de participare la ŞEDINŢA ORDINARĂ DE PREGĂTIRE, BIROUL COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD a luat în dicuţie, printre alte măsuri, posibilitatea MODIFICĂRII ZILEI DE DESFĂŞURAREA A ACESTEIA din joi, cum este în prezent, în VINERI.

Pentru a fi cât mai aproape de voinţa majorităţii, VĂ PROPUNEM PE PAGINA INTERACTIVĂ DE FACEBOOK A COMISIEI, https://www.facebook.com/ComisiaJudeeanaAArbitrilorArad, UN SONDAJ DE OPINIE în cadrul căruia vă rugăm pe toţi (ARBITRI, ARBITRI ASISTENŢI, OBSERVATORI ARBITRI) să ne răspundeţi printr-un COMENTARIU scurt la această postare, care să cuprindă ziua preferată pentru întâlnirea noastră regulată.

Din dorinţa de a fi eficienţi, vă rugăm să vă înscrieţi opţiunea până cel târziu LUNI, 2 IUNIE 2014, astfel încât să putem trage concluziile necesare efectuării paşilor următori în cadrul viitoarei şedinţe a BIROULUI CJA ARAD.

Vă mulţumim şi aşteptăm pe FACEBOOK participarea voastră activă în deciziile luate pentru îmbunătăţirea continuă a activităţii operaţionale!