Nr. 34 / 15.04.2016

COMUNICAT – BIROUL DE PRESĂ

  Conform angajamentelor legate de transparenţă luate odată cu investirea, COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD remite presei şi tuturor celor interesaţi de fenomenul fotbalistic arădean şi de competiţiile organizate de ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL un comunicat care analizează prestaţiile arbitrilor de fotbal din judeţul nostru. Acest gen de comunicat va fi remis cu o frecvenţă prestabilită.

  Astfel, după derularea primelor 6 etape ale returului Ligii 4, 4 etape ale Ligii 5, 3 etape ale Ligii 6 şi a Sferturilor de Finală ale Cupei României, împreună cu jocurile din Campionatele Judeţene de Juniori A, C, D şi E, ne declarăm mulţumiţi de calitatea arbitrajelor prestate de către cei 98 arbitri activi în acest moment. Feedback-urile primite de la membri afiliaţi, conducători, jucători, presă, spectatori cu privire la activitatea noastră şi la evoluţia colegilor noştri de-a lungul celor 270 partide oficiale sunt în general pozitive, lucru care ne onorează şi ne pune în situaţia de a vă adresa mulţumirile noastre.

  Ca în orice activitate însă, şi în a noastră pot interveni anumite erori umane, produse fără intenţie, care, în mod legitim, au fost pedepsite de către DEPARTAMENTUL DISCIPLINĂ prin sancţionarea / reţinerea de la delegări / delegări într-o liga inferioară (după caz) a unor arbitri / arbitri asistenţi din cadrul diferitelor loturi, după cum urmează:

  • Liga 4:
    • 6 Arbitri / Arbitri Asistenţi
    • 8 etape de suspendare
  • Liga 5 / 6:
    • 7 Arbitri
    • 15 etape de suspendare.

Ştim că este important ca şi în continuare cei care „strălucesc” pe arenele judeţene să rămână jucătorii celor două echipe, astfel încât vă asigurăm ca ne ocupăm de pregătirea permanentă a arbitrilor şi observatorilor din punct de vedere teoretic şi psihologic, astfel încât să îşi poată duce activitatea la bun sfârşit cu simplitate, decenţă şi demnitate. Respectul este şi va rămâne cuvântul de bază în activitatea noastră.

Vom ţine şi în continuare legătura cu toţi cei interesaţi de fenomenul fotbalistic arădean şi de prestaţiile arbitrilor de fotbal, până atunci însă dorind să transmitem succes în etapele care stau să vină tuturor echipelor agrenate în competiţiile A.J.F. Arad!