Comisia Județeană a Arbitrilor Arad

Așa cum se știe, colegul nostru PAUL DIȘ trece prin momente neplăcute, create de diagnosticarea cu o boală gravă. Din fericire, s-a identificat posibilitatea ca aceasta să fie tratată, însă costurile tratamentului se ridică la sume foarte mari, foarte greu suportabile doar de familie.

Dând dovadă de solidaritate cu colegul nostru, Comisia Județeană a Arbitrilor Arad a decis ca etapa următoare de campionat să se desfășoare sub egida ”ARBITRĂM PENTRU DIȘ”, baremul mediu cuvenit pentru prestarea serviciilor de arbitraj / observare să fie DONAT DE CĂTRE TOȚI COLEGII ARBITRI ȘI OBSERVATORI C.J.A. & A.J.F. ARAD în contul acestuia:

Titular cont LEI: Dis Paul – Andrei
Cod IBAN LEI: RO07 INGB 0000 9999 1127 6647
Banca: ING Bank Centrala
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Titular cont EURO: Dis Paul – Andrei
Cod IBAN EURO: RO68 INGB 0000 9999 1186 4630
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Astfel SUMA MINIMĂ RECOMANDATĂ DE C.J.A. ARAD PENTRU DONAȚIE ESTE DE 150 LEI / PERSOANĂ, cu specificația că, cu siguranță, orice altă sumă superioară celei menționate poate face obiectul acestei acțiuni caritabile colectivă, de echipă, fiind apreciată ca atare.

Donația se va face individual, cu rugămintea ca acesta să fie făcută de absolut toți arbitri și observatorii din corpul C.J.A. și A.J.F. ARAD, astfel încât sumele colectate să poată fi folosite imediat pentru însănătoșirea grabnică a colegului nostru PAUL DIȘ, pe care îl așteptăm printre noi, în iarbă, cât mai curând posibil.

Mulțumim din suflet tuturor colegilor în numele lui Paul pentru dovada de colegialitate, cu rugămintea ca DONAȚIA SĂ FIE FĂCUTĂ DE CĂTRE VOI PÂNĂ CEL TÂRZIU VINERI, 15.10.2021.

În situația în care se doresc informații suplimentare cu privire la procedură sau orice alte detalii, vă rugăm să contactați oricare membru al Comisiei Județene a Arbitrilor Arad.