Urmare a participării în programul de talente a COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR – CAVALERII VIITORULUI și a foarte bunelor rezultate înregistrate de-a lungul acestei monitorizări din partea forului menționat, concretizat prin testări fizice și teoretice repetate, respectiv delegări la jocuri de LIGA 3, avem plăcerea să anunțăm încă o promovare a unuia dintre colegii noștri, care a fost inclus în LOT LIGA 3 C.C.A. începând cu toamna acestui an:


Andrei Pîslaru
– 28 ani
– Născut la Arad – 03.10.1992
– Informatician Economic
– Arbitru: 2012 – Categ. I: 2013
– Lot Liga 4: 2014
– Specializare: Arbitru Asistent

Astfel, numărul arbitrilor C.J.A. Arad din cadrul LOT LIGA 3 crește la NOUĂ, trei arbitri și șase asistenți: https://www.frf-cca.ro/arbitri/13/3 .

Casian Băla – Președinte C.J.A. Arad: ”Ne simțim bine ca și comisie să vedem că numărul reprezentanților noștri în ligile superioare crește pe zi ce trece. Andi, păstrează direcția pe care ai apucat-o și vei ajunge departe! Colegii tăi au încă un exemplu asupra faptului că, urmare a seriozității și muncii, se poate ajunge departe. Susținerea permanentă și îndrumarea din partea comisiei, în tot ceea ce privește pregătirea teoretică și fizică, există și va exista mereu, astfel încât depinde doar de voi să nu vă opriți din evoluție. Succes!”