Miercuri, 22 Decembrie 2021, COMISIA JUDEȚEANĂ A ARBITRILOR ARAD a susținut în mediul online o ȘEDINȚĂ FESTIVĂ DE SFÂRȘIT DE AN, ocazie cu care cei peste 60 participanți, ARBITRI & OBSERVATORI, au avut prilejul să interacționeze cu conducerea C.J.A. și A.J.F. Arad, reunită în unanimitate în sala de ședințe din cadrul sediului, care a ținut să îi felicite pentru evoluția din anul care a trecut, an dificil din punct de vedere medical, dar care ne-a adus și satisfacții de care suntem mândri.

Președintele C.J.A., CASIAN BĂLA, și cel al A.J.F., RĂZVAN CADAR, au susținut câte un speech festiv, prin care au rezumat cele mai importante momente ale anului care stă să se încheie, felicitând corpul de arbitri și observatori pentru unitatea și concentrarea de acare au dat dovadă în aceste momente dificile, dar în care județul nostru s-a remarcat prin reluarea activității fotbalistice la toate nivelurile încă din primele momente în care s-a putut face asta.

Pentru ca seara să fie deosebită, C.J.A. Arad a pregătit participanților și un INVITAT SURPRIZĂ, în persoana CELUI MAI BUN ARBITRU ROMÂN AL ULTIMILOR ANI, coleg de comisie cu noi, greu de egalatul OVIDIU HAȚEGAN, care a ținut o prelegere motivantă despre cum este să te situezi acolo sus, unde mulți speră să ajungă dar puțini reușesc, acesta amintind momente de neuitat din cadrul carierei sale și aducând mulțumiri formatorilor săi, aici amintindu-i pe domnii CORNELIU TIULEA și MIRCEA TODERICI.

COMISIA JUDEȚEANĂ A ARBITRILOR ARAD a profitat de această ocazie, ca o surpriză plăcută pentru participanți SĂ ÎȘI ANUNȚE SUPERLATIVELE ȘI SĂ PREMIEZE REMARCAȚII ANULUI 2021, oferind DIPLOME DE MERIT și deja tradiționalul de pe acum CATREN DE SFÂRȘIT DE AN, compus ca întotdeauna de inegalabilul în ale creației, colegul nostru EMIL ARSA, căruia îi mulțumim și îl felicităm pentru imaginația de care dă dovadă an de an:
OVIDIU – ALIN HAȚEGAN – ”PORTDRAPELUL ARBITRAJULUI ROMÂNESC”:

PREMIILE PENTRU CONFIRMAREA VALORII – PROMOVAȚII NOȘTRI ÎN CADRUL LOTULUI C.C.A. – LIGA 3:
o ANDREEA – DANIELA ȘUȘCĂ

o ANDREI PÎSLARU

PREMIILE ”TÂNĂRA SPERANȚĂ” PENTRU ARBITRUL ȘI ARBITRUL ASISTENT DE PERSPECTIVĂ AL ANULUI 2021:
o CĂTĂLIN – IONUȚ IOVA

o SERGIU – TUDOR GĂLUȚI

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ARBITRU ASISTENT AL ANULUI 2021:
o ZOLTAN NAGY

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ARBITRU AL ANULUI 2021:
o IONEL – ALIN DEAC

Toate premiile acordate de COMISIA JUDEȚEANĂ A ARBITRILOR ARAD au făcut obiectul unei surprize totale pentru participanți, nefiind anunțată anterior nici intenția de acordare, nici nominalizările, ambele elemente contribuind cu brio la reușita unui eveniment de succes al finalului de an.

Partea finală a ȘEDINȚEI FESTIVE C.J.A. ARAD a fost ”ÎMPODOBITĂ” cu URĂRILE DE FINAL DE AN a celorlalți membri ai comisiei, reuniți pentru acest eveniment, așa cum aminteam, la SALA DE ȘEDINȚE A.J.F. ARAD:
MARIUS ALEXA
• LEONTIN BUDA
• ROMULUS TĂNĂSESCU
• CORNELIU TIULEA
• VALENTIN VANCI
.

Pentru ca echipa să fie completă, la festivitate au mai participat și colaboratorii permanenți ai C.J.A. ARAD, respectiv secretarul general al A.J.F. ARAD:
EMIL ARSA
• MIRCEA ARDELEAN
• VASILE RAD
.

FELICITĂRI CORDIALE TUTUROR PREMIANȚILOR ȘI URĂRILE NOASTRE DE ”CRĂCIUN ȘI AN NOU FERICIT” COLEGILOR ARBITRI ȘI OBSERVATORI, PRECUM ȘI FAMILIILOR ACESTORA DIN PARTEA CONDUCERII C.J.A. și A.J.F. ARAD!

ACELEAȘI URĂRI DE BINE PENTRU ANUL 2022 ȘI MEBRILOR AFILIAȚI A.J.F. ARAD PRECUM ȘI COLABORATORILOR NOȘTRI!