COMUNICAT – VIZITĂ PREŞEDINTE F.R.F. – RĂZVAN BURLEANU

  Miercuri, 20 iulie 2016, la invitaţia dl. Adrian LUCACI, Preşedintele A.J.F. Arad, dl. Răzvan BURLEANU, Preşedintele F.R.F., a efectuat o vizită „SPOT” în Arad, profitând de ocazie pentru a se întâlni cu Rectorii celor două Universităţi locale, respectiv cu Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, dl. Iustin CIONCA, şi Primarul Municipiului, dl. Gheorghe FALCĂ.

  În cadrul întâlnirilor avute, dl. BURLEANU a discutat despre o serie de oportunităţi de colaborare între principala federaţie sportivă din România şi autorităţile publice locale, respectiv instituţiile de învăţământ menţionate, având ca scop promovarea sportului rege şi îmbunătăţirea continuă a condiţiilor în care se desfăşoară activităţile sportive în judeţul nostru, respectiv revigorarea şi promovarea tineretului în cadrul fenomenului fotbalistic, singura şansă de progres şi atingere a unor rezultate superioare în viitor.

  În finalul vizitei, începând cu ora 12.30, în sala mare de şedinţe a C.J.A. Arad, dl. BURLEANU a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţii cluburilor din judeţul Arad, întâlnire în cadrul căreia a răspuns întrebărilor lansate de aceştia. Preşedintele C.J.A. Arad şi Primarul Municipiului au dezvăluit participanţilor proiectul conform căruia, începând din anul 2017, instituţiile prezidate se vor implica activ în fenomenul fotbalistic judeţean, în principal prin bugetarea preluării unor costuri ale echipelor din Ligile 4/5/6 (baremurile de arbitraj), respectiv prin suportul în ceea ce priveşte echipamentele de joc, cu condiţia unor investiţii în centrele de copii şi juniori, care constituie viitorul fotbalului arădean. Pentru coordonarea proiectelor şi colaborarea cu A.J.F. Arad au fost nominalizaţi consilierii judeţeni Sergiu Bîlcea – Vice-Preşedinte C.J.A. Arad, Răzvan Cadar şi Ovidiu Moşneag.

  Fotografii de la eveniment se regăsesc în secţiunea „GALERIE FOTO” a paginii.