Joi, 21 Noiembrie 2019, și vineri, 22, la CENTRUL NAȚIONAL DE FOTBAL MOGOȘOAIA, de lângă Capitală, s-a desfășurat o nouă fază a programului C.C.A. de dezvoltare ”CAVALERII VIITORULUI”, la care, printre cei 44 arbitri cu potențial de promovare la lIGA 3, dintre care (doar – n.n.) 2 femei, avem plăcerea și privilegiul să fim reprezentați de doi colegi:
– PÎSLARU ANDREI
– ȘUȘCĂ ANDREEA
.

Etapa curentă este una finală, înainte de decizia de a fi delegați la jocuri de LIGA 3”, unde, în vederea promovării în cadrul lotului superior valoric, vor fi observați și evaluați de observatori de arbitri de LIGA 1 și de membri C.C.A.

Colegii noștri au obținut rezultate foarte bune, care îi califică pentru această fază a procesului de promovare, după cum urmează:
– PÎSLARU ANDREI – Proba Fizică-17.1 – Probă Teoretică-10:00
– ȘUȘCĂ ANDREEA – Probă Fizică-16.0 – Probă Teoretică-9:00
.

Felicitări, dragi colegi, pentru performanța de a ajunge în această etapă finală, după ce ați fost selectași dintr-un efectiv de circa 200 arbitri!

Sperăm ca în luna MAI 2020 să vă aflați pe lista arbitrilor care vor fi promovați în LOT LIGA 3, alăturându-vă astfel celorlalți colegi cu care ne mândrim, componenți ai Loturilor de LIGA 1 (F.I.F.A.), LIGA 2 și LIGA 3.

Evenimentul a fost reflectat și de site-ul de internet a FEDERAȚIEI ROMÂNE DE FOTBAL, la legătura electronică:
https://www.frf.ro/featured/s-a-incheiat-a-treia-editie-a-programului-cavalerii-viitorului/?fbclid=IwAR3Qn5JYyQ3uYxnM2Q7Ag13hqW0KO_ArGpObSn1_KXqSvx3t-OzZzANvatc