COMISIA JUDEȚEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Suntem încântați să anunțăm faptul că, colega noastră ȘUȘCĂ ANDREEA – DANIELA a reușit marea performanță de a ocupa LOCUL I la CONCURSUL DE PROMOVARE A ARBITRILOR ASISTENȚI ÎN LOTUL LIGA 2 C.C.A. – F.R.F. cu un rezultat remarcabil: 8,88 – MEDIA TEST FIZIC + 7,50 – MEDIA TEST TEORETIC, fapt care aduce PROMOVAREA ÎN CADRUL LOTULUI DE LIGA 2 (sub rezerva depunerii și evaluării unor eventuale contestații) și, ținând cont de vârsta fragedă a acesteia (22 ani), MAREA SPERANȚĂ DE PROMOVARE ÎN SCURT TIMP ÎN CADRUL LOTULUI DE ELITĂ A C.C.A. – SUPERLIGA, respectiv, de ce nu, PASUL SUPREM SPRE MULT RÂVNITUL ECUSON F.I.F.A..

Acest rezultat nu este întâmplător, ANDREEA muncind asiduu în ultimii ani pentru obținerea marii performanțe, abordând în egală măsură pregătirea permanentă atât d.p.d.v. teoretic, cât și fizic, în același timp depunând eforturi pentru îmbunătățirea permanentă a calității prestațiilor sale ca arbitru asistent, la toate nivelurile la care a fost delegată, de la copii și juniori, până la jocuri importante de LIGA 3.

Iată că sacrificiile făcute, disponibilitatea permanentă în ceea ce privește delegarea la jocuri și implicarea în activitățile C.J.A. Arad s-au încununat cu succes, acest fapt fiind o dovadă reală a posibilității fiecărui coleg de a face performanță.

Și pe celelalte planuri importante ale vieții ANDREEA s-a descurcat foarte bine până acum, ea fiind ABSOLVENTĂ 2023 a UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE ”VICTOR BABEȘ” TIMIȘOARA – FACULTATEA DE MEDICINĂ – SPECIALITATEA BALNEO-FIZIO-KINETO-TERAPIE”, în prezent urmând cursurile de MASTER la UNIVERSITATEA ”AUREL VLAICU ARAD.

FELICITĂRI ANDREEA!!! ÎȚI DORIM CA ÎN CONTINUARE SĂ REPREZINȚI UN EXEMPLU DE DĂRUIRE ȘI SERIOZITATE ȘI SĂ ”TRAGI” DUPĂ TINE ȘI ALTE TINERE SPERANȚE ALE ARBITRAJULUI ARĂDEAN! SUNTEM MÂNDRI DE TINE ȘI PERFORMANȚA OBȚINUTĂ, CA FIIND UN PRODUS 100% AL ȘCOLII DE ARBITRI C.J.A. ARAD ȘI AL COOPERĂRII BAZATĂ PE RESPECT CU CONDUCEREA COMISIEI! SUCCES PE MAI DEPARTE ȘI NUMAI REALIZĂRI NOTABILE!

CANDIDATI_EXAMEN_2023_L2_judete_SITE_asistenti