COMISIA JUDEŢEANĂ a ARBITRILOR ARAD

aduce la cunoştinţa OBSERVATORILOR DE ARBITRI din loturile ligii a 4-a, a 5-a şi a 6-a următoarele:

  • odată cu începutul sezonului competiţional 2012 -2013 şedinţele ordinare de analiză, organizare şi comunicare vor avea loc cu o frecvenţă LUNARĂ, în prima joi a fiecărei luni calendaristice (excepţie şedinţa de joi, 9 august 2012), de la ora 17.15.
  • începând cu sezonul competiţional 2012 – 2013, rapoartele de observare se vor depune în mod obligatoriu în fiecare zi de LUNI de după desfăşurarea etapei, PÂNĂ CEL TÂRZIU LA ORA 20 la CUTIA POŞTALĂ SPECIAL AMPLASATĂ LA SEDIUL AJF ARAD, AVÂND ÎNSCRISĂ PE EA DENUMIREA COMISIEI JUDEŢENE a ARBITRILOR ARAD (alta decât cea pusă la dispoziţie de AJF Arad). În cazul etapelor intermediare, cu desfăşurare în zilele de miercuri, raportul de observare va fi depus cel târziu JOI, PÂNĂ LA ORA 20.00.
  • observatorii de arbitri care din diferite motive nu vor depune raportul de observare la cutia poştală, O POT FACE ÎN CADRUL ACELUIAŞI INTERVAL ORAR PRIN E-MAIL LA ADRESA: secretariat@cja-arad.ro SAU PRIN FAX, LA NUMĂRUL: 0257 / 259779 – în atenţia lui FLORIN DUMITRU.