COMUNICAT COMISIA DE DISCIPLINĂ 10.04.2013

DECIZIA C.J.A. ARAD NR. 16 / 11.04.2013

                             

          ~ Compartimentul disciplină şi reglementări al C.J.A. Arad, analizând rapoartele observatorilor de arbitri din etapa precedentă a decis în şedinţa din 10.04.2013, următoarea sancţiune:

  • – la jocul din Liga a IV-a, disputat în data de 07.04.2013, dintre echipele:

C.S. „SEMLECANA” Semlac – A.S. „VIITORUL” Tisa Nouă

arbitrul Radu BÂTEA

a fost sancţionat cu 4 (patru) etape de suspendare

pentru abateri prevăzute la art.2, pct.2, lit.b şi c din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstanţelor atenuante:

          – aplicarea eronată a legilor jocului fără influenţă asupra rezultatului jocului, neacordarea unei lovituri de pedeapsă care regulamentar trebuia acordată, lipsa de autoritate evidentă manifestată la conducerea unei partide.

În cazul arbitrilor sanctionaţi cu etape de reţinere de la delegări aceştia nu vor fi delegaţi decât la LIGA a 6-a, în funcţie de necesităţile C.J.A. Arad.

       ~ De asemenea, în conformitate cu DECIZIA 16 / 11.04.2013 a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD

arbitrul Radu BÂTEA

a fost înlocuit cu arbitrul Laurenţiu FODORUŢ pe lista arbitrilor care pot oficia la jocurile de juniori republicani, transmisă de către COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD către COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR.

 

Responsabil Comp. Disciplină şi Reglementări                                                                                        Preşedinte C.J.A. Arad                                          

Emil – Ioan CRISTEA                                                                                                                                         Claudiu TRIPA