ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL ARAD

COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR

COMISIA DE DISCIPLINĂ ŞI REGLEMENTĂRI

Comunicat

04.09.2014

Compartimentul disciplină si reglementări al CJA Arad analizand rapoartele observatorilor de arbitri din etapa precedentă a decis, sanctionarea următorilor, arbitri:

– La jocul de categoria Liga a 4-a, disputat in data de 30.08.2014 dintre echipele, AS Banatul Sanicolau Mic – CS Soimii Lipova: arbitrul Trif Cristian a fost sancționat cu una etapa suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.b din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv lipsa de curaj si fermitate in aplicarea sanctiunilor disciplinare cu privire la jucatorii vinovati de acte nesportive.

– La jocul ACS Unirea Santana – ACS UTA Batrina Doamna in liga a 4-a din data de 30.08.2014, arbitrul Ilea Alexandru, notat de catre observator cu nota 7,7 a fost sancționat cu sase etape suspendare pentru abateri prevăzute la art.2 pct.2 lit.e din R.O.D.A.A.F, cu aplicarea circumstantelor atenuante, respectiv aplicare aeronata a Legilor Jocului care a avut drept consencinte influentarea rezultatului partidei.

– La jocul CS Paulisana Paulis-ACS P.Pecica in liga a 4-a, din data de 30.08.2014, arbitrul Fodorut Laurentiu a fost sanctionat cu una etapa supendare pentru intocmirea cu date gresite a raportului de rabitraj.

In cazul arbitrilor sanctionati cu avertisment , aceştia nu vor fi delegati in liga a 4-a o etapă , ei putand fi delegati la categoria imediat inferioară in funcţie de necesităţile CJA Arad. In cazul arbitrilor sanctionaţi cu etape de reţinere de la delegări aceştia nu vor fi delegaţi decât in categoria liga a 6ª in functie de necesităţile CJA Arad.

Responsabil Compartiment Disciplină si Reglementări

CRISTEA EMIL IOAN