COMUNICAT COMISIA DE DISCIPLINĂ – 3 APRILIE 2015

DEPARTAMENTUL DE DISCIPLINĂ ŞI REGLEMENTĂRI din cadrul COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD, analizând rapoartele observatorilor de arbitri din luna MARTIE 2015, a decis următoarele SANCŢIUNI pentru arbitri care au oficiat necorespunzător la jocurile la care au fost delegaţi în cadrul competiţiilor organizate de ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL ARAD:

  1. 1.La jocul de categoria JUNIORI E, A.C.S. „VIITORUL” ARAD – A.C.S. „ŞOIMII” PÂNCOTA, disputat în data de 14.03.2015,

arbitrul asistent Cătălin – Ionuţ IOVA

a fost SANCŢIONAT cu 2 (două) ETAPE SUSPENDARE, pentru abateri prevăzute la art. 1, pct. 2, lit. c din R.O.D.A.A.F., cu aplicarea circumstanţelor atenuante, respectiv neprezentare la joc.

  1. 2.La jocul de categoria JUNIORI E, L.P.S. ARAD – C.S. „ATLETICO 2005” ARAD, disputat în data de 13.03.2015,

arbitrul Natanael PANĂ

şi

arbitrul asistent Alexandru NEAGU

au fost SANCŢIONAŢI cu 2 (două) ETAPE SUSPENDARE, pentru abateri prevăzute la art. 1, pct. 2, lit. c din R.O.D.A.A.F., cu aplicarea circumstanţelor atenuante, respectiv neprezentare la joc.

  1. 3.La jocul de LIGA 5, A.S. „ÎNFRĂŢIREA” IRATOŞU – A.S. VINGA, disputat în data de 22.03.2015,

arbitrul Roland SANDU

a fost SANCŢIONAT cu 3 (trei) ETAPE SUSPENDARE, pentru abateri prevăzute la art. 2, pct. 2, lit. e din R.O.D.A.A.F., respectiv aplicare eronată a „LEGILOR JOCULUI” care a avut drept consecinţă influenţarea rezultatului partidei.

În cazul arbitrilor sancţionaţi cu etape de suspendare, aceştia vor fi delegaţi doar în campionatul LIGII 6 şi numai în funcţie de necesităţile C.J.A. Arad.

Responsabil departament DISCIPLINĂ şi REGLEMENTĂRI

Emil – Ioan CRISTEA