ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ARAD

Prin prezenta , Președintele A.J.F. Arad , dl. LUCACI ADRIAN , informează OBSERVATORII delegați în campionatele județene organizate de forul pe care îl conduce de faptul că AU OBLIGAȚIA DE A TRANSMITE / ÎNCĂRCA PE GRUPUL DE WHATTSUP ”AJF ARAD OBSERVATORI” , în care sunt incluși toți observatorii care au dotarea tehnică necesară , FOTOGRAFIA RAPOARTELOR DE JOC COMPLETATE INTEGRAL (header + componență echipe + medic) , ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA JOCULUI ȘI IMEDIAT DUPĂ TERMINAREA ACESTUIA , ÎNDATĂ CE SUNT PREDATE CARDURILE DE LEGITIMARE ȘI SUNT SEMNATE DE DELEGAȚII ECHIPELOR .

Obligația menționată se referă la TOATE JOCURILE , indiferent de nivel (Liga 4 , 5 , 6 + Juniori).

Observatorii care nu posedă mijloacele tehnice de transmitere pe grupul de whattsup a fotografiilor rapoartelor VOR SOLICITA PERSONAL UNUI ALT COMPONENT AL DELEGAȚIEI OFICIALE – ARBITRU – TRANSMITEREA FOTOGRAFIEI RAPOARTELOR , după aceleași principii amintite mai sus , CĂTRE DL. CORNELIU TIULEA , LA NUMĂRUL DE TELEFON 0723 068841. OBSERVATORII AU OBLIGAȚIA DE A SE ASIGURA ULTERIOR CĂ ACESTE FOTOGRAFII AU FOST TRANSMISE ȘI RECEPȚIONATE ÎN BUNE CONDIȚII PENTRU POSTAREA INFORMAȚIILOR OFICIALE PE SITE-UL A.J.F. ARAD .

Rapoartele observatorilor în stare fizică SE VOR DEPUNE LA SEDIUL A.J.F. ARAD CEL TÂRZIU MARȚEA DUPĂ DESFĂȘURAREA JOCULUI , ORA 12:00 , COMPLETAT INTEGRAL ȘI SEMNAT !!! ” .

Filmarea jocurilor , unde este cazul , SE FACE EXCLUSIV DINTRE BĂNCILE DE REZERVE .