COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR a susţinut marţi, 16 iulie 2013, începând cu ora 19.00, la sala de conferinţe a hotelului IRIS din Arad o CONFERINŢĂ DE PRESĂ, care se doreşte să devină tradiţională în peisajul sportiv arădean.(MULŢUMIRI CORDIALE pentru sprijin gazdelor, reprezentate de Cornel TAU, Adrian LUPULESCU şi Adrian DANCIU)

Din partea comisiei au stat la dispoziţia reprezentanţilor presei următorii:

  • Claudiu TRIPA – preşedinte
  • Adrian APĂTEAN – vicepreşedinte
  • Romulus TĂNĂSESCU – marketing
  • Emil CRISTEA – disciplină
  • Doru HERŢEG – financiar
  • Emil ARSA – tehnic

CONFERINŢA DE PRESĂ a abordat teme de actualitate de interes public şi s-a desfăşurat pe durata a peste 2 ore, timp în care membrii COMISIEI au prezentat un material care reflectă atât retrospectiva sezonului tocmai încheiat, cât şi planurile de viitor, pentru termen scurt şi mediu, cu referinţă la sezonul competiţional 2013 / 2014 şi la pregătire acestuia.

În a doua parte a evenimentului, membrii C.J.A. Arad au stat la dispoziţia presei în cadrul unei sesiuni interactive şi deosebit de interesante de ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI.

Finalul, ca la orice acţiune de acest fel care se respectă, a constat într-un protocol oferit presei, în cadrul căruia s-a socializat şi s-au dezbătut informal diverse teme.

Materialul prezentat la CONFERINŢA DE PRESĂ se poate vizualiza accesând pagina de FACEBOOK a COMISIEI.

Urmare a participării la evenimentul prezentat, presa arădeană a acordat spaţii prezentării subiectelor propuse de noi, respectiv subiectelor reieşite în cadrul discuţiilor din secţiunea ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI.

Mai jos se regăsesc legături de internet către articolele de presă menţionate:

http://www.sportarad.ro/index.php/comisia-judeteana-de-arbitri-arad-promite-transparenta-totala-fata-de-iubitorii-de-fotbal-din-judetul-nostru/

http://www.aradon.ro/arbitrii-pun-pret-pe-transparenta/1315092

http://www.nyugatijelen.com/sport/buszke_atlathatosagara_a_megyei_jatekvezetoi_testulet.php

http://www.aradreporter.ro/dare-de-seama-a-arbitrilor-aradeni/

Vă vom ţine şi în continuare la curent cu evenimentele la care iau parte membrii şi conducătorii COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR Arad.

 

Romulus TĂNĂSESCU

BIROUL DE PRESĂ C.J.A. Arad