Urmare a organizării fără cusur de către A.J.F. şi C.J.A. Arad la începutul anului trecut a


CURSULUI DE INSTRUIRE A ARBITRILOR, ARBITRILOR ASISTENŢI ŞI A OBSERVATORILOR DE ARBITRI DIN LOTUL LIGII a 3-a,


COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR DIN CADRUL FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL a decis ca şi în acest an să ofere ÎNCREDERE ARADULUI, implicit noii conduceri a celor două foruri investite cu ocazia ADUNĂRII GENERALE A AFILIAŢILOR din data de 7 februarie 2014, formată din dl. ADRIAN LUCACI şi dl. CLAUDIU TRIPA.

ÎNCREDEREA se referă la ÎNCREDINŢAREA PENTRU A DOUA OARĂ CONSECUTIV a ORGANIZĂRII UNEIA DINTRE CELE 3 CONSFĂTUIRI DE IARNĂ PENTRU LIGA 3, consfătuire care, de această dată este de mult mai mare amploare, convocând la ARAD arbitri, arbitri asistenţi şi observatorii de arbitri din 11 JUDEŢE: ALBA, ARAD, BIHOR, CARAS SEVERIN, CLUJ, HUNEDOARA, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, SĂLAJ, SATU MARE şi TIMIŞ.

Între 17 şi 19 februarie 2014, vom avea invitaţi 56 ARBITRI şi 30 OBSERVATORI DE ARBITRI, care se vor strădui să îşi probeze în faţa CONDUCERII C.C.A. cunoştinţele şi abilităţile pe care le au în ceea ce priveşte pregătirea teoretică şi pregătirea fizică, beneficiind şi de cursuri de pregătire teoretică susţinute de membrii marcanţi din conducerea forului naţional.

Din partea COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR, avem onoarea să îi avem printre noi pe domnii: ALEXANDRU DEACONU – PREŞEDINTE, NICOLAE GRIGORESCU, CONSTANTIN ŞTEFAN, MARIAN SALOMIR şi AUGUSTUS CONSTANTIN.

Testările fizice vor avea loc în 18 februarie 2014, începând cu ora 08.30, pe BAZA SPORTIVA „GLORIA” ARAD, în timp ce testările teoretice şi consfătuirea propriu-zisă se vor desfăşura la HOTELUL PRESIDENT.

LE ŢINEM PUMNII COLEGILOR NOŞTRI CARE NE REPREZINTĂ ÎN LOTUL DE ARBITRI ŞI OBSERVATORI DE ARBITRI ŞI MULŢUMIM COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR, DOMNULUI ALEXANDRU DEACONU, PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ!

URĂM UN CĂLDUROS BUN VENIT PARTICIPANŢILOR ŞI MULT SUCCES LA TESTĂRI!

Pentru conformitate, mai jos regăsiţi „link-uri” către anunţul C.C.A., către reacţia presei arădene cu privire la eveniment şi către un „remember” al evenimentului din 2013, reflectat pe larg de pagina oficială de FACEBOOK a C.J.A. Arad:

http://www.frf-cca.ro/informatii/20140205-cursul-de-instruire-pentru-arbitriarbitri-asistenti-din-liga-3-si-observatorii-d

http://www.aradon.ro/lovitura-de-imagine-10/1383245

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.343992855717162.76945.245053185611130&