În dimineaţa acestei zile, odată cu ivirea zorilor, ECHIPA REPREZENTATIVĂ DE FOTBAL A ARBITRILOR ARĂDENI, însoţită de o delegaţie a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR a luat drumul REPUBLICII UNGARIA, unde începând cu ora 10.00 (ora României) avea să ia startul la deja tradiţionala competiţie de fotbal în sală „MEMORIALUL KOKAVECZ ANDRAS”, ajunsă la ediţia a şaptea, în organizarea colegilor arbitri din judeţul vecin BEKES, cu care, aşa cum se cunoaşte, avem un proiect de colaborare transfrontalieră.

Cum reprezentativa arădeană era campioana en-titre, la loc de cinste în microbusul delegaţiei stătea şi CUPA transmisibilă a turneului, toată lumea visând frumos la reîntoarcerea în ţară în compania selectă a acesteia.

Turneul, care a beneficiat de o organizare excelentă în cochetul orăşel MEZOBERENY, a fost unul de anduranţă, aliniind la start nu mai puţin de 8 echipe, care aveau să îşi dispute trofeul, împărţite în două grupe, cu jocuri în sistem „fiecare cu fiecare”, urmând ca funcţie de clasament să se dispute finalele, respectiv jocurile de ierarhizare:

– GRUPA „A”:

  – KONDOROS / SYARVAS

  – MEZOBERENY

  – BEKESCSABA II

  – BEKESCSABA I

– GRUPA „B”

  – OROSHAZA

  – ARAD

  – ORSZAGOS

  – GYULA

Echipa noastră a dominat categoric grupa „B”, obţînând următoarele rezultate:

OROSHAZA – ARAD 0 – 2 – golurile noastre fiind înscrise de NICORAŞ şi OLARIU

ARAD – GYULA 6 – 1 – marcatorii noştri fiind COSTEA 2, OLARIU, NICORAŞ, HĂRDUŢ şi HERŢEG DORINEL

ARAD – ORSZAGOS 2 – 2 – golurile noastre înscrise de OLARIU şi CRISTEA S.

Urmare a acestor rezultate, ECHIPA REPREZENTATIVĂ A ARBITRILOR ARĂDENI, condusă de pe margine şi, pe alocuri, chiar şi din teren de selecţionerul / jucător HERŢEG DORU, a obţinut calificarea în FINALA MEMORIALULUI DE LA MEZOBERENY, visul de a pleca acasă cu cupa cu care am sosit fiind tot mai aproape.

Lotul de jucători care a făcut deplasarea şi care a avut evoluţii notabile a fost următorul:

– Mihai ANICULĂESEI – portar

– Cristian CĂŞUŢ – portar

– Dorinel HERŢEG

– Gabriel HĂRDUŢ – căpitanul echipei

– Loredan BOGDAN

Silviu CRISTEA

Paul POPA

Ionuţ NICORAŞ

Laurenţiu OLARIU

Adrian COSTEA

Selecţionerul lotului (care şi-a făcur prezenţa şi în teren):

– Doru HERŢEG

Delegaţia arădeană a fost completată cu următorii, în calitate de conducători:

– Claudiu TRIPA – preşedinte C.J.A.

Florin DUMITRU – membru C.J.A.

– Emil ARSA – membru C.J.A. – care a oficiat foarte bine şi în calitate de ARBITRU la câteva jocuri

– Romulus TĂNĂSESCU – membru C.J.A.

– Dan OLOGEANU – observator arbitri C.J.A.

FINALA MEMORIALULUI „KOKAVECZ ANDRAS” a aliniat la start, în jurul orei 17.30 (ora României) următoarele echipe: KONDOROS / SZARVAS – ARAD.

În urma unui joc deosebit de disputat, după ce ECHIPA REPREZENTATIVĂ A ARBITRILOR ARĂDENI a dominat clar prima parte a jocului, ajungând să conducă cu scorul de 2 – 0, prin golurile înscrise de CRISTEA şi OLARIU, ne-am văzut egalaţi (nesperat) în ultimele minute, astfel emoţiile continuând şi pe parcursul loviturilor de departajare, care aveau să decidă noua campioană.

Cu portarul ANICULĂESEI în zi foarte bună şi cu inspiraţia celor doi executanţi ai loviturilor din punctul de 7 m (NICORAŞ şi BOGDAN), echipa noastră şi-a îndeplinit visul şi obiectivul cu care s-a prezentat la turneu: CÂŞTIGAREA MEMORIALULUI şi PĂSTRAREAI TITLULUI DE CAMPIOANĂ!

Cu speranţa că şi în viitor vom avea parte de astfel de bucurii, ne rămâne doar să spunem: FELICITĂRI BĂIEŢI! ŢINEŢI-O TOT AŞA!

Atât pe pagina de FACEBOOK a COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD (https://www.facebook.com/ComisiaJudeeanaAArbitrilorArad), cât şi în secţiunea „GALERIE FOTO” a acestui site de internet, începând din această seară, vom începe „să spunem povestea” video şi în imagini a celor întâmplate la MEZOBERENY, cu speranţa că ne vom bucura de o audienţă cât mai vastă şi selectă.

 

Romulus TĂNĂSESCU

coordonator departament MARKETING – COMUNICARE C.J.A. Arad