COMISIA JUDEŢEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Se bucură alături de colegul nostru OVIDIU HAŢEGAN, de desemnarea acestuia de către F.I.F.A. la începutul acestei săptămâni să conducă jocuri la TURNEUL OLIMPIC DE FOTBAL care se va desfăşura în această vară în cadrul JOCURILOR OLIMPICE de la RIO DE JANEIRO.

OVIDIU va conduce la RIO o brigadă românească, avându-i ca asistenţi pe OCTAVIAN ŞOVRE şi SEBASTIAN GHEORGHE. Alături de aceştia, la turneul olimpic de fotbal feminin vor oficia şi două reprezentante ale arbitrajului românesc: TEODORA ALBON şi PETRUŢA IUGULESCU.

Participarea la un TURNEU OFICIAL OLIMPIC a brigăzii conduse de HAŢEGAN, după 32 de ani de la o ultimă astfel de evoluţie (IOAN IGNA – 1984 – LOS ANGELES), este un adevărat eveniment pentru arbitrajul românesc, cu atât mai mult cu cât acesta intervine imediat după o participare la TURNEUL FINAL AL CAMPIONATULUI EUROPEAN din FRANŢA, care se va desfăşura în perioada imediat următoare.

Alături de colegul nostru, EUROPA va fi reprezentată la RIO DE JANEIRO de alte 4 nume grele ale arbitrajului continental: CUNEYT CAKIR, SERGEY KARASEV, MATEU LAHOZ şi CLEMENT TURPIN.

Presa centrală şi locală a evidenţiat pe larg acest eveniment.

SUCCES OVIDIU ÎN PROVOCĂRILE CARE URMEAZĂ! SUNTEM MÂNDRI DE TINE ŞI AŞTEPTĂM SĂ TE VEDEM CÂT MAI DEPARTE ÎN COMPETIŢIILE LA CARE VEI PARTICIPA!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/se-intampla-dupa-32-de-ani-hategan-face-dubla-euro-rio-si-devine-primul-arbitru-roman-prezent-la-jocurile-olimpice-din-1984-incoace-15279837

http://www.sport.ro/jo-2016/hategan-pe-lista-celor-5-arbitri-din-romania-care-vor-fi-prezenti-la-jocurile-olimpice-pentru-prima-oara.html

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Ovidiu+Hategan+va+oficia+si+la+Rio

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20970901-cinci-arbitri-romani-delegati-jocurile-olimpice-rio-hategan-doua-competiii-majore.htm

http://www.aradon.ro/fluiera-la-olimpiada-de-la-rio-de-janeiro/1640486