Așa cum cel mai probabil știți deja, colegul nostru

PAUL DIȘ

trece prin momente dificile, care îl pun în fața unei încercări grele, din care sperăm din tot sufletul să iasă cu succes.
Este momentul ca noi toți să punem umărul și să sprijinim eforturile sale majore de a reveni la normalitate, pentru aceasta fiind nevoie de DONARE DE SÂNGE, SERIA 01-RH POZITIV.

În vederea ajutorării acestuia în cel mai eficient mod posibil și a facilitării donării de sânge din partea tuturor colegilor care doresc să ajute, C.J.A. ARAD a luat legătura cu CENTRUL DE TRANSFUZII ARAD, împreună cu care am stabilit o procedură pentru a evita aglomerația.
Astfel, TOȚI ARBITRI / OBSERVATORII C.J.A. / A.J.F. ARAD care doresc și se află în situația medicală de a dona sânge sunt rugați să contacteze prin WhattsApp individual pe secretarul C.J.A. – Tănăsescu Romulus Cristian sau oricare dintre membri C.J.A. pentru a se putea face o centralizare și apoi o programare a acestora în termenii discutați cu CENTRUL. Programarea se va comunica individual fiecărui doritor în timp util.

Pentru a putea dona există câteva mici condiții, cum ar fi: stare de sănătate bună, abținerea de la consumul de alcool și grăsimi anterior donării (24-48 ore), lipsa intervențiilor stomatologice sau chirurgicale în ultimele 2 luni, fără tratament antibiotic sau anti-coagulant. De asemenea, se recomandă consumul de ceai, respectiv o felie de pâine cu gem în dimineața donării.
Trăim speranța ca, cât mai mulți dintre noi, să avem inițiativa donării, astfel încât colegul nostru să revină printre noi cât mai curând posibil.

MULTĂ SĂNĂTATE, PAUL DIȘ, ȘI DUMNEZEU SĂ FIE LÂNGĂ TINE PENTRU A TRECE PESTE ACEST PRAG!

Te așteptăm cu drag pe gazon!