ȘCOALA DE ARBITRI DE FOTBAL C.J.A. ARAD, având ca lectori pe CORNELIU TIULEA și EMIL ARSA, produce din nou, fapt cu care ne mândrim.

Astfel, vineri, 23 februarie 2024, la sala de ședințe din cadrul A.J.F. Arad și pe terenul de sport din proximitate, a avut loc EXAMENUL DE ABSOLVIRE – OBȚINERE A CALITĂȚII DE ARBITRU STAGIAR pentru cursul început în ultima parte a anului 2023 și finalizat la începutul anului 2024.

Suntem bucuroși să urăm BUN VENIT și CARIERĂ CÂT MAI ASCENDENTĂ ȘI STRĂLUCITĂ unui număr de 12 NOI ARBITRI, care s-au străduit cu toate puterile să pătrundă tainele acestei frumoase profesii, ARBITRU DE FOTBAL, și care au demonstrat la examen că NE PUTEM BAZA PE EI:
1. BAIAS Alex-Nicolas
2. BISTRIAN Anamaria-Lorena
3. CRISTEA Liviu-Andrei
4. COCEA Oliver-Octavian
5. COCIOTĂ Darius-Mihai
6. DAN Andrei-Sebastian
7. HORNEA Bogdan-Adrian
8. KOZMA Gabriel-levente
9. MARGINA Călin
10. SCHREIBER Patrick-Darius
11. ȘICLOVAN Lucian-Nicolae
12. VARGA Darius-Adrian

Președintele Comisiei Județene a Arbitrilor Arad, CASIAN BĂLA se declară satisfăcut de numărul absolvenților și de modul în care s-au pregătit, declarând: ”Sunt extrem de fericit de faptul că există interes pentru arbitraj, acest curs dovedind încă odată că tinerii sunt interesați și pasionați, dorind să facă totul pentru a avea o carieră de succes. Doisprezece tinere talente completează lotul de arbitri, astfel încât putem spune că suntem tot mai pregătiți să asigurăm arbitraje de calitate în campionatele județene A.J.F. Arad și, de ce nu, să formăm, alături de membri comisiei, noi vlăstare care să bată la porțile performanței. Felicit atât pe dl. TIULEA, cât și pe dl. ARSA pentru dăruirea cu care își desfășoară activitatea, reușind cu brio ”lansarea la apă” a unei noi generații de arbitri. Și în continuare, comisia noastră va depune eforturi susținute pentru a promova tinerii și pentru a-i pregăti pentru succes.”.

COMISIA JUDEȚEANĂ A ARBITRILOR ARAD felicită absolvenții anului 2024 și le urează NUMAI SUCCES!