Dragi colegi ,

A trecut un an de cand suntem impreuna . cu bune sau mai putin bune . Am descoperit ce inseamna sa coordonezi activitatea unui grup de aproape 200 de oameni. Pe mare parte din voi nu va cunosteam prea bine sau chiar deloc , ne spuneau altii vrute si nevrute despre voi. Ne prevesteau ca o sa ramanem fara multi dintre voi dupa primele testari , ca o sa fie blocata toata activitatea in semn de protest sau din lipsa de efectiv . Multi s-au simtit jigniti ca nu avem nevoie de sfaturi pretioase.

Am inteles in cadrul comisiei , din primele zile si in toate formulele , ca avem o singura sansa pe care merita sa incercam sa o fructificam. Aceea de a transmite si aplica un mesaj clar de seriozitate si munca.

Cea mai mare parte dintre voi , l-ati primit cu incredere si dorinta de a va implica serios in arbitraj. De o buna parte dintre cei care au considerat arbitrajul la categoria alte ocupatii , ne-am despartit . Unii dintre voi ati primit o sansa pe care n-au sperat-o , altii urmeaza sa o primeasca , altii au primit prea multe ani de zile si se mira de ce nu mai primesc…

Vrem dupa acest prim an sa va multumim pentru ajutorul care ni l-ati dat , pentru faptul ca ne-ati dat multe ocazii sa fim mandrii de voi , sa primim multe aprecieri . Sa recunoastem impreuna si sa folosim si acest prilej pentru a spune ca aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara sprijinul si intelegerea marii majoritati a conducatorilor echipelor din judet care au preferat corectitudinea si lipsa de experienta in detrimentul “maturitatii”..

In noua componenta a lotului de arbitri , imbunatatita numeric dar si din punct de vedere al entuziasmului in urma cursului de arbitri precedent , haideti sa consideram anul ce a trecut pe unul de acomodare si impreuna sa pregatim cum se cuvine viitorul arbitrajului aradean !!

Comisia judeteana a arbitrilor Arad