COMISIA JUDEȚEANĂ A ARBITRILOR ARAD

Astăzi am fost informați asupra faptului că AVEM UN NOU COMPONENT AL LOTULUI DE ARBITRI ASISTENȚI CARE VOR EVOLUA LA NIVELUL LIGII 3 – C.C.A. începând cu noul sezon competițional: SERGIU GĂLUȚI, care a fost promovat de forul competent în urma evoluției foarte bune și aprecierilor pe măsură din cadrul programului de talente CAVALERII VIITORULUI.

SERGIU are 20 ani, este arbitru din anul 2018 și component al lotului de arbitri asistenți C.J.A. – LIGA 4 din anul 2021. Este din Sântana, absolvent al Liceului Tehnologic ”Stefan Hell” din Sântana, actualmente fiind student al Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad.

Ca de obicei, NE SIMȚIM MÂNDRI DE FAPTUL CĂ AM PUS UMĂRUL, ALĂTURI DE SERGIU GĂLUȚI, LA ÎNCĂ O PROMOVARE, astfel încât numărul de arbitri din loturile C.C.A. să rămână constant, pe fondul retragerii din activitate a colegei noastre ”ALINA MIHOC.

Cu siguranță această performanță deosebită nu putea fi obținută fără o muncă asiduă și constantă a colegului nostru SERGIU, care este una dintre ”promisiunile” noastre în ceea ce privește viitorul în arbitrajul românesc la nivel cât mai înalt.

FELICITĂRI SERGIU GĂLUȚI ȘI NUMAI SUCCES ÎN CONTINUARE!