Se apropie momentul în care, în scurt timp, voi ajunge la formula completă a echipei mele, alături de care vom gestiona în continuare destinele COMISIEI JUDEŢENE A ARBITRILOR ARAD. Până la sfârşitul săptămânii vom definitiva componenţa, rolurile şi responsabilităţile fiecăruia dintre aceştia şi ne vom prezenta în faţa dumneavoastră pentru a ne cunoaşte şi a schimba primele impresii şi planuri de viitor.

Până atunci însă, doresc să mă adresez colegilor arbitri şi observatori de arbitri, colaboratorilor şi membrilor afiliaţi, asigurându-i fără nici o reţinere de întreaga colaborare şi suport, atât a mea cât şi a echipei mele, pe toate planurile. Ne vom baza activitatea pe RESPECT şi COMUNICARE şi vom aştepta acelaşi lucru din partea tuturor. Ne vom strădui să fim în serviciul vostru şi să vă reprezentăm cât mai bine interesele, în cel mai corect şi integru mod posibil. Vom reprezenta interfaţa între colegii arbitri, pe care îi reprezentăm, şi toate părţile interesate, ascultând cu atenţie nevoile tuturor şi luând deciziile în modul cel mai corect posibil, astfel încât să păstrăm nivelul de seriozitate şi imparţialitate dorit de toată lumea, pentru ca fenomenul fotbalistic să aibă de câştigat.

  Vom munci în continuare pentru identificarea resurselor optime în ceea ce priveşte viitorul arbitrajului arădean, aşa cum vom depune eforturi în a şlefui în continuare resursele existente. Ne vom folosi competenţa şi abilităţile pentru a vă transmite ÎNCREDERE şi vom fi deschişi în a VĂ ASCULTA ideile, pentru îmbunătăţirea performanţei arbitrajului prestat, la toate nivelurile.

  Ceea ce avem nevoie însă este: SPRIJIN, ÎNŢELEGERE şi RĂBDARE, acestea constituind principalele premise ale SUCCESULUI, în ceea ce ne priveşte. Va fi, de altfel, UN NOU ÎNCEPUT pentru mine ca Preşedinte şi pentru echipa mea, însă va fi o CONTINUITATE pentru dumneavoastră în ceea ce priveşte proiectele serioase şi bune deja începute. Ceea ce vom face cu siguranţă, însă, este SĂ ADUCEM ÎMBUNĂTĂŢIRI pentru toate acţiunile care s-au dovedit a fi deficitare.

  Mulţumesc din nou PREŞEDINTELUI A.J.F. ARAD, dl. Adrian LUCACI, şi COMITETULUI EXECUTIV pentru încrederea acordată, cu certitudinea că NU VOI şi NU VOM DEZAMĂGI, la fel cum mulţumesc pentru aportul adus membrilor C.J.A. care şi-au încheiat de curând mandatul. Nu în ultimul rând, MULŢUMESC ANTICIPAT PENTRU COLABORARE ŞI IMPLICARE COLEGILOR ARBITRI şi OBSERVATORI DE ARBITRI pe care ÎI REPREZINT ŞI ALĂTURI DE CARE SUNTEM DATORI SĂ OBŢINEM SUCCESE VIITOARE.

Răzvan CADAR

Preşedinte C.J.A. Arad

25 ianuarie 2016